Layer 1
Sauna Ridderrode is geïnspireerd door legendes uit alle windstreken Verscholen in de bosrijke duinen, tegenover de ruïne van kasteel Brederode

Wat meenemen naar een sauna

Gaat u naar de sauna dan is het belangrijk een aantal dingen mee te nemen.

  • Badjas: Deze draag u tussen de saunagangen door, als u gaat ontspannen in één van de rustruimtes of als u gaat genieten van een hapje of een drankje in de bar of het restaurant. U kunt een eigen badjas meenemen, maar u kunt er ook voor kiezen een badjas te huren bij onze receptie.
  • Slippers: Het dragen van slippers is (buiten de sauna's en baden) verplicht, dit voor de hygiëne en het voorkomen van uitglijden. Ook deze kunt u zelf meenemen of huren via onze receptie.
  • Handdoek: Natuurlijk is het belangrijk een handdoek mee te nemen. Groot genoeg dat u er in de sauna's volledig op kunt liggen. Neem eventueel een tweede handdoek mee om u na het zwembad of douche mee af te drongen. Wilt u een handdoek huren, ook dat is mogelijk. Onze medewerkers bij de receptie helpen u graag verder.
  • Flesje: Wij raden het ook aan een klein flesje mee te nemen om af en toe tussendoor wat water te kunnen drinken. Op diverse plekken in onze sauna vindt u tappunten om uw flesje te vullen met water.
  • Tijdschrift, boek of e-reader (eventueel): Het gebruik van een mobiele telefoon is in onze sauna verboden. Wel kunt u een tijdschrift, boek of e-reader meenemen. Onze rustruimtes bieden een mooie locatie om helemaal weg te dromen in het verhaal.

In Sauna Ridderrode is het dragen van badkleding niet toegestaan. Deze hoeft u dan ook niet mee te nemen. Ook het gebruik van een mobiele telefoon is in onze sauna verboden. Waardevolle spullen kunnen worden opgeborgen in de kluisje, deze treft u aan in de kleedruimtes.

Bekijk onze sauna's.