Layer 1
Sauna Ridderrode is geïnspireerd door legendes uit alle windstreken Verscholen in de bosrijke duinen, tegenover de ruïne van kasteel Brederode

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Klik hierboven op contact en stuur een mailtje! 

 

Acties
Doen jullie mee aan acties? Zoals bijvoorbeeld de Optimel actie?

Nee, Sauna Ridderrode heeft ervoor gekozen om geen deel te nemen aan acties.

Arrangementen
Is het mogelijk om een arrangement te reserveren?

Ja, dat kan. Kies op de pagina arrangementen voor het Massage Experience arrangement of het Massage Deluxe arrangement en reserveer meteen. 

Badenkaarten
Is het mogelijk om een badenkaart te kopen?

Bij sauna Ridderrode heb je de keuze uit verschillende badenkaarten, waaronder voor de hele dag en voor een kort verblijf (twee uur). Alle badenkaarten zijn één jaar geldig, ingaande op de dag van uitgifte. De prijzen van de badenkaarten vindt je onder het kadertje: "Over Ridderrode / tarieven & kaarten".

Badenkaart zijn verkrijgbaar aan de receptie tijdens onze openingsuren.

Badjas
Is het dragen van een badjas verplicht?

Ja, in Sauna-Thermen Ridderrode is het dragen van een badjas verplicht, met uitzondering van de daarvoor bestemde ruimtes. Je kunt bij ons een badjas huren of je eigen badjas meebrengen.

Badkledingdag en/of damesdag
Zijn er speciale badkledingdagen? Of dagen speciaal voor dames?

Nee, wij bieden geen speciale badkledingdag of damesdag aan. Ben je op zoek naar wat meer privacy? Dinsdag en donderdag zijn de meest rustige dagen. 

Cadeaubonnen
Aanschaf Ridderrode cadeaubonnen

Op zoek naar een origineel cadeau, de sauna cadeaubonnen van Sauna Ridderrode zijn leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. U kunt ze nu snel, online bestellen. Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in verschillende waarden en kunnen per email of post aan u of een ander verzonden worden. Bij email verzending kunt u de cadeaubon vandaag nog cadeau geven. Wilt u de cadeaubon per post ontvangen, hou dan rekening met drie werkdagen voor verzending. De cadeaubonnen zijn na afgifte 2 jaar geldig. U kunt uw cadeaubon(nen) online bestellen. Natuurlijk kunt u, tijdens openingstijden, ook cadeaubonnen verkrijgen bij de receptie.

Accepteren jullie Bongo Bonnen?

Nee, Sauna Thermen Ridderrode accepteert alleen de eigen cadeaubonnen.

Accepteren jullie Iris cheques?

Nee, Sauna Thermen Ridderrode accepteert alleen de eigen cadeaubonnen.

Accepteren jullie sauna cheques?

Nee, Sauna Thermen Ridderrode accepteert alleen de eigen cadeaubonnen.

Accepteren jullie VVV bonnen?

Nee, Sauna Thermen Ridderrode accepteert alleen de eigen cadeaubonnen.

Accepteren jullie wellness cheques?

Nee, Sauna Thermen Ridderrode accepteert alleen de eigen cadeaubonnen.

Inleveren Ridderrode sauna cadeaubon

Heb je een sauna cadeaubon van Sauna Ridderrode ontvangen? Klik op Reserveren, voltooi dan de reservering met de code op je cadeaubon en betaal. Bij je bezoek verifiëren we jouw bon.

Camera’s
Hebben jullie camera's hangen?

Alle camera’s in de ruimtes waar ontklede mensen aanwezig zijn of zich kunnen bevinden, zoals de natte ruimte en de kleedkamers, zijn sinds 2016 fysiek ontkoppeld. De camera’s hangen er nog wel maar zijn niet meer aangesloten (dus dummy’s). Dit betekent dat het bekijken van de beelden niet mogelijk is. Dit besluit is genomen in samenspraak met de Autoriteit Persoonsgegevens in verband met de veranderde privacywetgeving. 

In de ruimtes waar onze gasten gekleed zijn, zijn de camera's wél aangesloten, maar we nemen geen beelden op. Wel is er de mogelijkheid om mee te kijken, zodat we de rust en veiligheid in het resort kunnen waarborgen.

Consumpties
Mag ik mijn eigen consumpties meenemen?

Nee, het is niet toegestaan om zelf meegebrachte consumpties te gebruiken tijdens uw bezoek aan Sauna-Thermen Ridderrode.

Creditcard
Kan ik met creditcard betalen?

Bij de receptie kan dit, met uitzondering van American Express. Via de website kan er betaald worden via IDEAL.

Eetgelegenheden
Zijn er eetgelegenheden in het resort?

Ja, je kunt in ons restaurant terecht voor een uitgebreide lunch, een culinair hapje of heerlijk diner. Bij het maken van een reservering kunt u een voorkeurstijd selecteren. 

Glutenvrij dieet
Serveren jullie glutenvrije gerechten?

Ja sauna-Thermen Ridderrode beschikt over enkele glutenvrije gerechten. Houd er wel rekening mee dat de keuze op de menukaart beperkter is.

Groepsreservering
Kan ik voor een groep reserveren?

Ja, dat kan, maar om de rust en ontspanningen ons resort te kunnen waarborgen, accepteren wij alleen groepen van maximaal 4 personen. Onze horecagelegenheden en rustruimten zijn zo ingericht dat zij alléén plaats bieden aan groepen van deze omvang.

Handdoeken
Is het mogelijk om handdoeken te reserveren?

Ja, het is het mogelijk om (bad-) handdoeken te huren bij aankomst.

Hotelovernachtingen
Is het mogelijk om een hotelovernachting te boeken bij mijn verblijf?

Nee, Sauna-Thermen Ridderrode biedt geen arrangementen aan met een hotelovernachting.

Kolven
Is er een ruimte waar ik tijdens mijn verblijf kan kolven?

Ja sauna-Thermen Ridderrode heeft een zonnebankruimte beschikbaar waarin je kunt kolven. De voeding kan in de koeling worden bewaard.

Leeftijd
Is er een minimumleeftijd voor bezoekers?

Ja, de minimumleeftijd voor gasten is 16 jaar.

Massages
Biedt Sauna-Thermen Ridderrode ook massages aan?

Sauna-Thermen Ridderrode biedt diverse massages aan. Een massage is alleen te reserveren in combinatie met een saunabezoek. Kijk op de pagina Behandelingen voor meer informatie. 

Mobiele telefoons
Mag ik mijn mobiele telefoon meenemen in de sauna?

Nee, mobiele telefoons en andere elektronische apparatuur zijn niet toegestaan in verband met de privacy van andere gasten.

Openingstijden tijdens de feestdagen
Zijn jullie geopend tijdens de feestdagen?

Ja, tijdens de feestdagen zijn wij geopend en hanteren wij de volgende openingstijden: 


Op 24 december zijn wij geopend van 12.00 uur tot 22.00 uur. 
Op 25 december zijn wij geopend van 12.00 uur tot 22.00 uur. 
Op 26 december zijn wij geopend van 12.00 uur tot 22.00 uur. 
Op 31 december zijn wij geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur.
Op 1 januari zijn wij de hele dag gesloten. 

 

Op eerste en tweede Kerstdag hanteren wij een kersttoeslag van €10,00. (Dit geldt ook voor houders van baden- /partnerkaart en arrangementen). Tijdens de Kerstdagen werken wij uitsluitend met reserveringen via onze website.

Parkeren
Is het mogelijk om dichtbij de sauna (gratis) te parkeren?

Sauna- Thermen Ridderrode beschikt over een eigen parkeerterrein. De kosten voor een hele dag parkeren bedragen €1,00. Deze kosten dienen vooraf betaald te worden.

Reserveren voor de sauna
Is het noodzakelijk om voor de sauna te reserveren?

Wij raden reserveren altijd aan. Wij hanteren namelijk een maximum aantal bezoekers om maximale rust en ontspanning te kunnen garanderen. Het komt dan ook wel eens voor dat wij vol zijn. Dan is er alleen nog plaats voor gasten met een reservering of gasten met een baden- en/of partnerkaart.

Roken
Kan ik een sigaret roken tijdens mijn bezoek?

Ja, Sauna-Thermen Ridderrode heeft buiten een ruimte ingericht voor gasten die graag willen roken. Je kunt hiervoor terecht achter in de tuin, naast het tuinhuis. Op de overige plaatsen in ons Sauna-Thermen is roken verboden.

Shampoo, douchegel en scrubzout
Is er shampoo, douchegel en scrubzout aanwezig?

Ja sauna-Thermen Ridderrode beschikt over shampoo- en douchegel dispensers in iedere douchegelegenheid. Daarnaast bieden wij ook scrubzout aan bij de grote douches op het saunaplein.

Slippers
Is het dragen van slippers verplicht?

Ja, het dragen van slippers is in verband met de hygiëne verplicht in Sauna-Thermen Ridderrode. Je kunt ervoor kiezen om je eigen slippers mee te nemen of om een paar te huren bij onze receptie.

Tablets / iPads / e-readers
Mag ik mijn tablet, iPad of e-reader meenemen?

Als je apparaat beschikt over een camera is het niet toegestaan om deze te  gebruiken in verband met de privacy van andere gasten.

Telefonisch bereikbaar
Zijn jullie telefonisch bereikbaar

Ja, Sauna-Thermen Ridderrode is telefonisch bereikbaar op dit nummer:

(023) 537 62 06

Toegang voor mindervalide mensen / rolstoelgebruikers
Is de sauna toegankelijk voor mindervaliden / rolstoelgebruikers?

Nee, tot onze spijt is ons Sauna-Thermen niet ingericht voor mindervalide mensen en/of rolstoelgebruikers in verband met diverse hoogteverschillen, trappen en gladde vloeren.

Vakantiesluiting
Zijn jullie tijdens de zomervakantie gesloten?

Ja, vanaf maandag 5 augustus t/m zondag 18 augustus 2024 is onze sauna gesloten wegens vakantie en onderhoud. Vanaf maandag 19 augustus ben je weer van harte welkom!

Vegetarische maaltijden
Kan ik een vegetarische maaltijd bestellen?

Ja, uiteraard. Wij serveren enkele heerlijke vegetarische maaltijden.

Verjaardag
Krijg ik korting als ik de sauna op mijn verjaardag bezoek?

Nee, er geldt geen speciale korting voor jarigen.

Verloopdatum cadeaubon
Mijn cadeaubon is verlopen. Kan ik hem toch nog gebruiken?

Onze sauna cadeaubonnen hebben een geldigheidsduur van 12 maanden. Wanneer een cadeaubon is verlopen kun je deze niet meer inleveren bij Sauna-Thermen Ridderrode.

Vooruitbetalen
Kan ik mijn dagje Ridderrode vooruitbetalen?

Nee, helaas is het niet mogelijk om vooruit te betalen. Wanneer je iemand een dagje Ridderrode cadeau wil geven, bekijk dan de opties op de pagina Cadeaubonnen

Zonnenbank
Zijn er zonnebanken aanwezig?

ja, sauna-Thermen Ridderrode beschikt over de moderne zonnebanken van het merk Ergoline. De Ergoline 600 geeft binnen tien minuten dezelfde resultaten als zes uur zon. De Ergoline 800 geeft binnen acht minuten de resultaten van acht uur zon. Het gebruik van de zonnebanken is alleen mogelijk in combinatie met een saunabezoek.

Zwanger
Kan ik van de saunafaciliteiten gebruik maken als ik zwanger ben?

Als je gezond bent en een normale zwangerschap doormaakt kun je zonder bezwaar naar de sauna blijven gaan, zeker als je dit ook al voor die tijd gewend was.

We raden je wel af om gebruik te maken van de sauna in de eerste drie maanden van je zwangerschap. Er zijn daarnaast een aantal faciliteiten waarvan je betere geen gebruik maakt. De infrarood sauna bijvoorbeeld, in verband met de diepe intensieve werking. Daarnaast is het ook niet verstandig om gebruik te maken van een dompelbad of een whirpool gezien het infectiegevaar. Ook het gebruik van andere baden waarin je kunt zitten, zwemmem of drijven raden wij om deze reden af. Om af te koelen kun je het beste gebruik maken van een koude douche of de koudwaterslang.

Zweef-/hangstoelen
Waar komen de zweef-/hangstoelen in de tuin vandaan?

Voor meer informatie over de stoelen kun je contact opnemen met de firma Metal Unic Specials via het telefoonnummer: 06-21578533 of stuur een mail naar: inof@musnl.nl. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.musnl.nl.