Layer 1
Stap in een wellnesswereld vol verhalen Sauna Ridderrode is ontworpen door liefhebbers, en dat voel je

Sauna Ridderrode is een wellnesswereld vol verhalen. Verscholen in de bosrijke duinen van Santpoort-Zuid, naast de ruïne van kasteel Brederode. Geïnspireerd door legendes uit alle windstreken.

Stap in de wereld van ridders en Romeinen. Wandel van de Middellandse Zee naar het hoge noorden. Laat je verbazen in iedere ruimte. Ontdek het marmeren Caldarium en de mystieke kruidentempel. Koel af in de ijskoude iglo en verwarm jezelf daarna weer in de ingegraven Maa-sauna. Ridderrode is voorzien van vrijwel alle denkbare saunavoorzieningen. En heb je even geen zin in kou of hitte? Vlei je neer naast de vijver of kijk een film in onze bioscoop. In Ridderrode kan het allemaal. 

 

Lifestyle Wellness Resorts
Ridderrode is een sauna van Lifestyle Wellness Resorts. Wij staan voor heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer. Onze sauna’s zijn ontworpen door liefhebbers, en dat voel je. Je komt er tot rust en je hebt er alle ruimte. Want bij ons draait alles om jouw dagje uit. 

Geniet van de vriendelijke sfeer, de verzorgde faciliteiten en een verrassing in ieder hoekje. Een dagje Lifestyle Wellness Resorts is een traktatie voor je zintuigen. Kom langs en voel de warmte!