Layer 1
Sauna Ridderrode is geïnspireerd door legendes uit alle windstreken Verscholen in de bosrijke duinen, tegenover de ruïne van kasteel Brederode

Sauna cadeaubon

Verras iemand met een sauna cadeaubon. Met een cadeaubon van sauna Ridderrode geef je een geliefde, goede vriend(in) of een dierbaar familielid een heerlijk dagje ontspannen cadeau. Verwen jezelf ook en ga zelf gezellig mee.

Je heb de keuze uit een sauna cadeaubon voor één of twee personen met toegang tot alle sauna's en faciliteiten van Ridderrode. Ook is het mogelijk zelf de waarde van de cadeaubon te bepalen. Zo is er een saunabon voor ieder budget. Bij online reserveren is het mogelijk meerdere cadeaubonnen tegelijkertijd in te leveren. De cadeaubonnen zijn twee jaar geldig na het moment van uitgifte.

Bestel je sauna cadeaubon online

  • Kies de gewenste cadeaubon
  • Kies eventueel de waarden van de cadeaubon
  • Voeg een persoonlijke boodschap toe
  • Kies ervoor om de bon per post of direct per email te versturen.
  • Vul de gegevens van de ontvanger in
  • Druk op bestellen

Onze saunabonnen zijn ook verkrijgbaar bij de receptie.

Dag Ridderrode voor 1 persoon

Met deze cadeaubon heb je toegang tot alle faciliteiten. Saunabon voor 1 persoon voor voor het weekend vrijdag/zaterdag/zondag.

Dag Ridderrode voor 1 persoon

Met deze cadeaubon heb je toegang tot alle faciliteiten en opgietingen. Sauna bon voor 1 persoon voor doordeweeks.

Dag Ridderrode voor twee personen

Met deze cadeaubon heb je toegang tot alle faciliteiten. Geldig voor 2 personen. Sauna bon voor 2 personen voor het weekend vrijdag/zaterdag/zondag.

Dag Ridderrode voor twee personen

Met deze cadeaubon heb je toegang tot alle faciliteiten. Geldig voor 2 personen. Sauna bon voor 2 personen voor doordeweeks.

Kies je bedrag

Bepaal zelf hoeveel je besteedt aan je sauna bon.