Geïnspireerd door legendes uit alle windstreken Verscholen in de bosrijke duinen, tegenover de ruïne van kasteel Brederode

Sauna cadeaubon

Een geliefde, goede vriend(in) of een dierbaar familielid verassen? Geef een dagje sauna cadeau met de sauna cadeaubon van Ridderrode. Verwen jezelf ook en ga zelf gezellig mee.

Je heb de keuze uit een sauna cadeaubon voor één of twee personen met toegang tot alle sauna faciliteiten van Ridderrode. Ook is het mogelijk zelf de waarde van de cadeaubon te bepalen. Zo is er een sauna bon voor ieder budget. Bij online reserveren is het mogelijk meerdere cadeaubonnen tegelijkertijd in te leveren. 

Bestel uw sauna cadeaubon online

  • Kies de gewenste cadeaubon
  • Kies eventueel de waarden van de sauna bon
  • Voeg een persoonlijke boodschap toe
  • Kies ervoor om de bon per post of direct per email te versturen.
  • Vul de gegevens van de ontvanger in
  • Druk op bestellen

Onze bonnen zijn ook verkrijgbaar bij de receptie.

Dag Ridderrode voor 1 persoon

Met deze sauna cadeaubon heb je toegang tot alle saunafaciliteiten. Cadeaubon voor 1 persoon voor voor het weekend vrijdag/zaterdag/zondag.
€ 31.50

Dag Ridderrode voor 1 persoon

Met deze sauna cadeaubon heb je toegang tot alle saunafaciliteiten en opgietingen. Cadeaubon voor 1 persoon voor doordeweeks.
€ 30.00

Dag Ridderrode voor twee personen

Met deze sauna cadeaubon heb je toegang tot alle saunafaciliteiten. Geldig voor 2 personen. Cadeaubon voor 2 personen voor het weekend vrijdag/zaterdag/zondag.
€ 63.00

Kies je bedrag

Bepaal zelf hoeveel je besteedt aan je sauna cadeaubon.