Layer 1
Sauna Ridderrode is geïnspireerd door legendes uit alle windstreken Verscholen in de bosrijke duinen, tegenover de ruïne van kasteel Brederode

Spa dagje dichtbij Haarlem

Dagje spa en wellness om helemaal tot rust te komen

Een dagje spa en wellness bij ons in de bosrijke duinen

Verwen jezelf met een heerlijk spa dagje in de bosrijke duinen in Santpoort-Zuid, dichtbij Haarlem. Tegenover de ruïne van kasteel Brederode bieden we een oase van rust en ruimte. Ontdek onze heerlijke sauna’s en de (massage)behandelingen. En ontdek de luxe van een dagje spa waarbij we bewust maar een beperkt aantal gasten toelaten.

Bezoekt u onze spa voor de behandelingen, om te herstellen of weer op te laden? Of komt u gewoon genieten van de heerlijke sauna’s en de fijne ontspanning? Zodra u bij ons binnenstapt laat u de drukke wereld vol stress even achter u. Dat bevordert uw welzijn, omdat u zich een dag lang bij ons in de watten kunt laten leggen. Kom met vrienden of familie en ervaar hoe u bij ons in de spa even helemaal weg lijkt te zijn van alle dagelijkse uitdagingen. 

Reserveer uw tickets voor een spa dagje dichtbij Haarlem

 

Spa dagje met vriendinnen of vrienden

Een spa dagje met vriendinnen of vrienden is misschien wel de beste manier om even tijd voor uzelf te nemen. Geniet van heerlijk persoonlijke momenten, alleen of met anderen om u heen. U stapt even uit de dagelijkse beslommeringen, in een ruimte waar rust en ontspanning centraal staan. Bovendien bieden we letterlijk persoonlijke ruimte, omdat we zelf spa-liefhebbers zijn en weten hoe belangrijk het is dat het niet te druk is.

Bezoek ons met vriendinnen of met vrienden, voor een spa dagje waarin jullie echt tot elkaar komen. Tijdens goede gesprekken of om juist helemaal niets te zeggen, maar te weten dat het goed zit. Dit zijn de momenten om te koesteren, zo merken we regelmatig aan onze gasten. Bij Ridderrode hebben we alles erop ingericht om hier samen heerlijk ontspannen van te genieten.

Dagje spa voor 2: met massage

Tijdens een dagje spa voor 2 bepaalt u helemaal zelf hoe u die inricht. Kom genieten van onze sauna’s, de baden en de (stort)douches. Lunch samen in het restaurant of drink een drankje op het terras als de zon lekker schijnt. Daarnaast kunt u het spa dagje voor 2 uitbreiden met bijvoorbeeld een heerlijk massage-arrangement

Boek een ontspanningsmassage of bijvoorbeeld een stevige sportmassage. Gebruik de massage-arrangementen tijdens een spa dagje voor 2 om te profiteren van fijne gezondheidsvoordelen. Ervaar de voordelen van een betere bloedcirculatie, ontgifting, beter slapen en bijvoorbeeld de verlichting van spierpijn na inspanning. Onze masseurs en masseuses houden graag rekening met uw voorkeuren, voor de fijne ervaring die u zoekt bij ons in de spa dichtbij Haarlem.

Geef een dagje spa cadeau

Een dagje spa cadeau geven? Het is pure quality-time, waar u zowel zelf als met anderen van zal genieten. Of waar u anderen van kunt laten genieten, door het ze cadeau te doen. Reken maar dat het cadeau gewaardeerd wordt, omdat u blijkbaar begrijpt wat echt van waarde is. Geef een dagje spa cadeau en kom samen genieten in Ridderrode. Of verras de ander met een cadeaubon, ter vrije besteding.

Onze gasten ervaren de dagjes samen in de spa als heel waardevol. Het helpt ze hun relaties te versterken en op een ontspannen manier met elkaar te genieten. Kom dat zelf een keer ervaren of doe het iemand anders cadeau, die misschien nog niet eerder is geweest. Breng samen tijd bij ons door of gun de ander een heerlijk moment van pure verwennerij. 

Geef een dagje spa cadeau

 

Boek uw dagje spa voor 2 of met meer

Onze gasten waarderen vooral de luxe en de ambiance bij ons in de spa in Santpoort-Zuid. Dichtbij Haarlem in de bosrijke duinen en tegenover de ruïne van het kasteel Brederode maakt de locatie indruk. Bovendien is het de perfecte entree naar onze oase van rust en ruimte. Dat zet zich binnen door met de diverse sauna’s, de (massage)behandelingen en alle andere faciliteiten die een dag lang tot uw beschikking staan.

Boek uw dagje spa voor 2 of met meer personen, bijvoorbeeld met vriendinnen of met vrienden. Bezoek ons met uw partner of met andere familie, als u een dagje echt even lekker weg wilt. Zelfs zonder arrangementen en massages biedt de luxe en ambiance een heel andere wereld om puur van te genieten. De rustige en sereen ingerichte ruimtes zijn geschikt voor de ultieme verwennerij. Dankzij het beperkte aantal gasten dat we toelaten ervaart u altijd voldoende aangename ruimte. 

Waarom boeken anderen gasten een dagje spa?

Of u nu zoekt naar ontspanning en stressverlichting of gewoon een heerlijk dagje weg: wij horen van onze gasten dat ze het allemaal ervaren bij ons tijdens een dagje spa. Dus zoekt u een manier om even bij te komen of wilt u de stress gewoon even achter u laten? Dat is precies wat u bij ons kunt verwachten.

Bekijk de sfeerimpressie voor een goed beeld van onze spa Ridderrode. Tijdens een dagje spa staan alle faciliteiten voor u open, inclusief de diverse sauna’s. Geniet van de ultieme rust en ontspanning, voor een weldadig gevoel van welzijn. 

 

Veelgestelde vragen over uw spa dagje

 • Waarom boeken anderen een spa dagje?
  Bij ons in de spa genieten gasten van de rust en de ruimte. De diverse sauna’s, de massages, baden, douches en andere faciliteiten dragen daar allemaal aan bij. U heeft er altijd voldoende de ruimte, voor pure ontspanning. Wij zorgen ervoor dat het u nergens aan zal ontbreken.
 • Wat is er inbegrepen bij een dagje spa?
  Ontdek tijdens uw dagje spa maar liefst 8 verschillende sauna’s. Geniet daarnaast van bijvoorbeeld de whirlpools, de stortdouche, het kruidenbad en zelfs een ijskoude iglo. Daarnaast zijn er allerlei prachtig ingerichte rustruimtes beschikbaar, waarin u met uw ogen dicht meereist naar Ibiza, Thailand en Indonesië. 
 • Kan ik een massage boeken?
  Ja, u kunt uw dagje spa verrijken met een heerlijke massage. Boek bijvoorbeeld een sportmassage, een ontspanningsmassage of een van de arrangementen die er beschikbaar zijn.
 • Hoe ziet de spa eruit?
  Benieuwd hoe onze spa dichtbij Haarlem in Santpoort-Zuid eruit ziet? Bekijk de sfeerimpressie om daar een goed beeld van te krijgen. Stap digitaal als het ware alvast binnen, in onze wereld van luxe en een heerlijke ambiance. 
 • Wat kost een spa dagje in Santpoort-Zuid dichtbij Haarlem?
  Reserveer online uw tickets voor een spa dagje bij Ridderrode en bekijk de prijs per persoon. Of boek een van de arrangementen, om er een heerlijke dag vol verwennerij van te maken.