Layer 1
Sauna Ridderrode is geïnspireerd door legendes uit alle windstreken Verscholen in de bosrijke duinen, tegenover de ruïne van kasteel Brederode

Lieve Gast,

Onze sauna blijft in ieder geval gesloten tot met dinsdag 25 januari 2022.

Tijdens de persconferentie van 14 januari 2022, zijn de eerder aangekondigde maatregelen vanuit de overheid voor sauna’s verlengd. Onze sauna moeten daarom helaas nog even gesloten blijven. We hopen u binnenkort leuker nieuws te brengen.

Verdere informatie

Uw reservering:

Indien u reeds uw saunabezoek en/of arrangement betaald heeft en deze valt in de sluitingsperiode, dan wordt u per mail door ons verder geïnformeerd.

Badenkaarten:

De baden- en partnerkaarten worden vanaf het moment dat de sauna weer open gaat, verlengd met de duur van de sluiting. U hoeft hier zelf niks voor te doen. Bij uw eerstvolgende bezoek komt de nieuwe einddatum op de nota te staan.

Cadeaubonnen:

De cadeaubonnen zijn bij Lifestyle Wellness Resorts 2 jaar geldig. De cadeaubonnen die op 18 december 2021 (moment van sluiting) nog geldig waren, zijn bevroren tot het moment dat we weer open gaan.

Heeft u een vraag, dan adviseren wij u om ons een mail te sturen naar; info@saunaridderrode.nl. Gezien de omstandigheden kan het iets langer duren voordat uw mail beantwoord wordt.

Team Sauna Ridderrode