Layer 1
Sauna Ridderrode is geïnspireerd door legendes uit alle windstreken Verscholen in de bosrijke duinen, tegenover de ruïne van kasteel Brederode

Geachte Gast,

Onze sauna is t/m dinsdag 9 februari 2021 helaas gesloten.

Dit n.a.l. van de maatregelen die het kabinet genomen heeft om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vanaf woensdag 10 februari 2021 hopen wij u weer te mogen verwelkomen.

Ons team kijkt ernaar uit.

Verdere informatie

Uw reservering:

Indien u reeds uw saunabezoek en/of arrangement betaald heeft en deze valt in de sluitingsperiode, dan wordt u per mail door ons verder geïnformeerd.

Badenkaarten:

De baden- en partnerkaarten worden vanaf het moment dat de sauna weer open gaat, verlengd met de duur van de sluiting. U hoeft hier zelf niks voor te doen. Bij uw eerstvolgende bezoek komt de nieuwe einddatum op de nota te staan.

Cadeaubonnen:

De cadeaubonnen zijn bij Lifestyle Wellness Resorts 2 jaar geldig. De cadeaubonnen die op 15 december 2020 (moment van sluiting) nog geldig waren, zijn bevroren tot het moment dat we weer open gaan.

Heeft u een vraag, dan adviseren wij u om ons een mail te sturen naar; info@saunaridderrode.nl. Gezien de omstandigheden kan het iets langer duren voordat uw mail beantwoord wordt.

 

Hou vol, er komen echte betere tijden.

 

Team Sauna Ridderrode