Horeca

Horecamedewerker (full-time/40 uur)


We zijn op zoek naar representatieve, enthousiaste horecamedewerkers, die het een uitdaging vinden onze gasten een ontspannende en onvergetelijke dag te bezorgen. Je neemt de bestellingen op, serveert deze uit en levert ondersteunende werkzaamheden in het restaurant, terras en tuin. Horeca ervaring is een pré en daarnaast ben je bereid zowel in de weekenden als de avonden te werken. De werktijden liggen tussen 08.00 uur en 01.00 uur.
 

Wij vragen:

Je hebt een MBO/Havo opleiding genoten en werkervaring in de horeca. Je bent servicegericht en hebt een gezonde dosis humor.

Vacatures

Horeca

Horecamedewerker (parttime/8-32 uur)

We zijn op zoek naar een representatieve, enthousiaste horecamedewerker, die het een uitdaging vinden onze gasten een ontspannende en onvergetelijke dag te bezorgen. Je neemt de bestellingen op, serveert deze uit en levert ondersteunende werkzaamheden in het restaurant, terras en tuin. Horeca ervaring is een pré en daarnaast ben je bereid zowel in de weekenden als de avonden te werken. De werktijden liggen tussen 08.00 uur en 01.00 uur.

 

Wij vragen:

Je hebt een MBO/Havo opleiding genoten en werkervaring in de horeca. Je bent servicegericht en hebt een gezonde dosis humor.

Vacatures

Sauna

Masseur​


Bij Sauna Thermen Ridderrode worden hoogwaardige behandelingen voor het lichaam gegeven. Je bent ervaren, representatief, veelzijdig en in het bezit van het diploma sportmassage. Je beschikt over verschillende specialisaties en vindt het leuk op de hoogte te blijven van de trends.

Je masseert saunagasten in een daarvoor apart ingerichte ruimte in het complex. Je werkt op zelfstandige basis (freelance) en bent dus niet in loondienst, maar factureert maandelijks aan ons. Dit betreft één dienst of meerdere diensten in de week. Een dienst duurt 8½ uur per dag. U kunt worden ingedeeld tussen 12.00 uur en 23.00 uur op vrijdag, zaterdag en/of zondag.


Vacatures

Sauna

Opgietmeester


U gaat op vrijwillige basis aan het werk en ontvangt een vergoeding per dag.

Vacatures

Technische dienst

Onderhoudsmedewerker (partime)


Sauna-Thermen Ridderrode is één van de modernste sauna’s in Nederland, met vele technische hoogstandjes. Als onderhoudsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van alle machines en installaties. Je voert preventief en regulier onderhoud om de continuïteit van het machinepark te waarborgen.


Wij vragen:
Je hebt een brede kennis van elektronica en techniek. Je bent bij storing makkelijk bereikbaar. De werkdagen kunnen in overleg worden vastgesteld. Je kunt hierbij denken aan 2 of 3 dagen in de week maar ook 5 dagen is een mogelijkheid of één of twee dagen in het weekend. De werktijden zijn van 07.00 uur tot 13.00 uur (5,5 uur p/d).


Vacatures

Keuken

Zelfstandig werkende kok (40 uur)


Koken is je vak maar ook je hobby. Je kunt zelfstandig gerechten bereiden volgens recepten en eigen planning. Je bent creatief, houd van een strakke opmaak, met mooie producten. Je kan goed in een team werken en vindt het leuk elke dag weer het uiterste uit je zelf te halen.Wij vragen:
Je hebt een afgerond diploma voor zelfstandig werkend kok, een gedegen kennis van HACCP en werkervaring in een soortgelijke functie.


Vacatures

Keuken

Keukenhulp

 

Wij zijn op zoek naar een Keukenhulp. De werkzaamheden zullen bestaan uit het voorbereiden van de mise en place, het assisteren van de kok, het wegwerken van de afwas en het schoon houden van de werkomgeving. Het betreft een functie voor plusminus 20 uur per week (we zijn 7 dagen per week open). De werktijden zijn tussen 12:00uur en 23:00 uur.

 

Wij vragen:

U bent minimaal 18 jaar en bent beschikbaar op in ieder geval de vrijdag en zaterdag.
 

Vacatures