‚Äč

Ridderrode, trots onderdeel van de BMG Groep
Sauna-Thermen Ridderrode is al jaren onderdeel van een veelzijdige groep van ondernemingen. U kunt op het logo klikken voor meer informatie over het betreffende bedrijf.


Stap in de wereld van Sauna Beauty Resort Devarana. Misschien wel het mooiste sauna en beauty resort van Europa.


We zijn trots u te mogen verwelkomen in de compleet vernieuwde Sauna & Beauty Den Ilp. Door de natuurmaterialen die gebruikt zijn in de bouw en inrichting straalt de sauna warmte, rust en gezelligheid uit, zodat u zich volledig kunt ontspannen.


Bo-Rent is de bekendste op het gebied van verhuren van producten voor de bouw. Vanuit tientallen vestigingen, met een landelijke dekking, verhuurt Bo-Rent letterlijk alles wat u nodig heeft om uw bouwplannen uit te voeren. Van auto tot aanhangwagen, van sloophamer tot stofzuiger! Nieuw bij Bo-rent is Self-Storage, met 9 filialen in Nederland.

Met tientallen vestigingen op haar gebied de grootste van Nederland, levert uit voorraad ruim 35.000 artikelen voor de bouwsector en de particulier, waaronder ijzerwaren, bouwbeslag, gereedschappen en machines.


De Haan BV is gespecialiseerd in de implementatie van innovatieve oplossingen die betrekking hebben op afrekenen, (online) reserveren en toegangscontrole. Dankzij onze expertise gebruiken dagelijks meer dan 5000 gebruikers onze soft- en hardware.

Van der Peijl Groep is een keten van groothandelsbedrijven. Wij leveren een totaalpakket technische producten uit voorraad, aan een zeer brede klantenkring. Vanuit 12 voorraadhoudende vestigingen worden dagelijks opdrachten van duizenden klanten verwerkt.


LifeStyle Home Collection is een toonaangevende retailer in Home Living, Decoration en Furniture. Met momenteel 16 winkels, waaronder een winkel in Antwerpen, 2 groothandel showrooms, 45 shop in shops en meer dan 1.000 verkooppunten in heel Europa, is LifeStyle Home Collection uitgegroeid tot een herkenbaar merk in de Home Living branche.

Skytrain Hoogwerkerverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van hoogwerkers voor alle mogelijke toepassingen.

Boogert Hoogwerkerverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van hoogwerkers op vrachtwagen met chauffeur, van 18 tot 100 meter!


Hotel - Restaurant - Event Center Jules te Heerhugowaard.
Ontdek dit unieke complex, ontdek Jules!

Succesfull Party Verhuur is verhuurt alles op horeca-gebied. Uitsluitend kwaliteit en een niet te evenaren service!

Speciaal voor professionals in de bouw ontwikkelde apparatuur van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Odijk Handelsonderneming met vestigingen in Schiedam en Antwerpen. "wholesalers" van marine-supplies, tools and hardware.

Tuincentrum Overvecht is binnen de tuinbranche de grootste keten van tuincentra met eigen vestigingen. Zo hebben wij 15 filialen en 1 franchisevestiging in Boxtel. In onze eigentijdse tuincentra vind je niet alleen alles voor je tuin en terras, maar ook voor je huis en dier. Alles om je huis en tuin sfeervol aan te kleden onder één dak. Maak kennis met onze 4 werelden.

BMG- Vastgoed voor Aankoop, verkoop, nieuwbouw, verbouw, onderhoud, verhuur van intern én extern vastgoed.


Dé jachtwerf bij uitstek aan de wateren te Lelystad!

BMG verwelkomt u

BMG verwelkomt u